WELKOM IN GLIMMEN

wekelijks nieuw Aerial Yoga filmpje

 

LET OP: Met PINKSTEREN op zondag 9 en maandag 10 juni 2019  is de yogastudio gesloten.
START NIEUWE RESTORATIVE AERIALYOGALES OP DINSDAGEN 18.30 – 19.30 uur
Het combineert alle fantastische voordelen van de Aerial Yoga in een wat rustiger lesopbouw. Dwz met extra veel rustige subtiele strek- oefeningen. En met het doek op enkelhoogte boven de grond. Dwz heel dicht bij de grond zodat alle oefeningen heel haalbaar & rustig zijn.
Deze les wordt gegeven op maandagavond van 18.30 – 19.30 uur.
En miv 19 febr 2019 ook op dinsdagavond van 18.30 – 19.30 uur

 

Power Yoga Groningen wenst alle deelnemers heel fijne feestdagen en alvast een mooi & gelukkig 2019  !!!
Ivm de kerstvakantie zijn er geen yoga-lessen van 21 dec 2018 t/m 10 jan 2019.
 De open lessen zijn op zondag 13 januari 2019, kijk onder “open lessen” in het menu voor de lestijden van de open lessen.

 

 

START NIEUWE YOGA TRIMESTER miv ZONDAG 16 SEPTEMBER 2018

Op zondag 16 september zijn er de hele dag OPEN LESSEN. Kijk onder “open lessen” in het menu voor het lesrooster van de open lessen. De open lessen op de open lesdag zijn gratis. Het zijn allemaal korte lesjes van 30 minuten, zodat het ook mogelijk is om meerdere open lessen te volgen.

nb Mocht je verhinderd zijn op de open lesdag, dan ben je natuurlijk altijd van harte welkom om een les uit het lesrooster te komen volgen als proefles. Een proefles kost dan 5 euro. (Geef je daarvoor van tevoren ajb via de mail op: marjoleinschaaf@gmail.com)

Miv MAANDAG 17 SEPTEMBER starten de wekelijkse yogalessen dan weer. Het les-aanbod wordt miv 17 september uitgebreid met oa Yoga-Meditatie lessen, Easy Flow Yoga lessen : kijk der “lesrooster” in het menu.

 * Aerial Easy Flow Yoga (of Restorative Aerial Yoga) is een nieuwe les: het combineert alle  
   fantastische voordelen van de Aerial Yoga in een wat rustiger lesopbouw. Dwz met extra veel
   rustige subtiele strek-oefeningen.
   Deze les wordt gegeven op maandagavond van 18.30 – 19.30 uur

 

WELKOM IN GLIMMEN !!!

Beste mensen;
Met vreugde en trots deel ik hierbij mee dat ik miv januari 2018 ga herstarten met de yogalessen in mijn nieuwe yogastudio in Glimmen.
Na lange tijd te hebben gezocht vond ik tenslotte een heel mooi plekje voor mijn nieuwe yoga-studio in Glimmen, dat een helemaal fijn en nieuw verschiet biedt. Ik ben heel gelukkig met mijn nieuwe lesruimte.
Onder “lesrooster” vindt je het concept-lesrooster dat miv januari 2018 in gaat.                      (Onder voorbehoud van wijzigingen).

Uitsluitend kleine lesgroepen van maximaal 8 deelnemers. Dus ajb tijdig inschrijven voor de les die je graag wilt volgen. Als de les volgeboekt is dan kan je op de wachtlijst ervoor  komen.

Het nieuwe adres van mijn yogastudio is:
Rijksstraatweg 35b,
9756 AB Glimmen
En mijn nieuwe email-adres is: marjoleinschaaf@gmail.com
tel nr van de studio is: 06 31 363 388

hopelijk tot ziens in Glimmen!
Marjolein