AERIAL YOGA

AERIAL YOGA

AERIAL YOGA is een nieuwe yoga vorm waarbij gebruik gemaakt wordt van een Yoga doek dat aan het plafond bevestigd is.
Het wordt ook wel YOGA SWING genoemd.
Dmv dit doek kunnen allerlei yoga-oefeningen uitgevoerd worden die anders met de zwaartekracht omgaan dan “gewone” yoga oefeningen op de grond.
Het Yoga doek stelt je in staat om bewegingen te maken en houdingen aan te nemen die je niet voor mogelijk had gehouden !!!!!!

Aerial Yoga is er in een ultra lichte & therapeutische vorm waarbij het doek vlak boven de grond wordt gehangen zodat je op een heel subtiele manier oa je rug zonder inspanning of moeite helemaal los kunt maken. Ook geweldig bij nek- en schouderklachten. Of gewoon als ontspanningsyoga.

In de medium vorm is Aerial Yoga leuk en uitdagend vanwege de extra spannende aspecten mbt de zwaartekracht en kan je daarnaast dmv het Yoga doek je uitvoering van de yoga-houdingen en -oefeningen niet alleen sterk intensiveren maar bovendien sterk verbeteren & ontwikkelen.

In de intensievere vorm is Aerial Yoga buitegengewoon uitedagend te noemen. Door het doek hoger te hangen kan je oa helemaal ondersteboven en naar opzij … of cirkelen in de lucht…….Er zijn Yoga houdingen en oefeningen mogelijk op deze manier die je je nooit had kunnen voorstellen te kunnen uitvoeren. En omdat je op een totaal andere manier met de zwaartekracht omgaat heeft deze vorm van Yoga effecten op je lichaam die buitengewoon te noemen zijn.. Verjongend, herstellend, kracht opbouwend, flexibiliteit opbouwend, energie versterktend, etc.

De Aerial Yoga lessen kunnen gevolgd worden op de gewone knipkaarten van PowerYogaGroningen.